Vezenje

Izrada veza

Vez - štik izrađujemo prema Vašem donesenom predlošku, kao slika u jednom od standardnih formata (JPEG, GIF, BMP, TIFF...) logo u krivuljama ili nacrtan na papiru.Vez prilagođavamo materijalu na kojem vezemo. Vezemo- štikamo sa koncima vrhunskog proizvođača koji zadovoljavaju sve eko-certifikate kvalitete.

izrada veza izrada veza izrada veza izrada veza izrada veza izrada veza izrada veza izrada veza izrada veza izrada veza izrada veza izrada veza izrada veza izrada veza izrada veza izrada veza

Otporni su na iskuhavanja,strojna pranja i stone Wash što garantira trajnost veza i postojanost boja. Vezemo na tekstilnu gotovu i iskrojenu robu. Ručnici, majice, puloveri, jakne, hlače, radna odjela, šilt kape, zimske kape, šalovi samo su neki od proizvoda na koje vezemo Vaš logotip.

Kape

Na šilterice i druge kape vezemo prema donesenim motiivima. Vezenje- štikanje na kape radimo na svim dijelovima kape koji su prikladni za to, najčešće se vezenje na kape izvodi na prednjoj strani iznad šilta ili na zadnjoj strani.

kape kape kape kape

Vez na kapi pozicioniramo na prednjoj, zadnjoj ili bočnoj strani.

U ponudi imamo šilt kape i skijaške zimske (flis, vunena, pamuk , platno). Sve kape su proizvod vrhunskih proizvođača na kojima će Vaš vez izgledati vrhunski.

Majce

majce

Na T-SHIRT, POLO i druge majice vezemo- štikamo prema donesenim motivima. Vezenje- štikanje na majice radimo na svim dijelovima majice koji su prikladni za to, najčešće se vezenje na majice izvodi na prednjoj ili na zadnjoj strani. Vezemo i na kragnu polo majice.

U ponudi imamo vrlo kvalitetne dječje, ženske, muške polo i t-shirt majice, različitih boja i veličina. Sve majice su proizvod vrhunskih proizvođača na kojima će Vaš vez-štik izgledati vrhunski.

Ručnici

Na ručnike velike ili male vezemo- štikamo prema donesenim motivima. Vezenje- štikanje na ručnike radimo na svim dijelovima ručnika. U ponudi imamo vrlo kvalitetne ručnike različitih boja i veličina. Svi ručnici su proizvod poznatih proizvođača na kojima će Vaš vez-štik izgledati ljepše.

ručnici ručnici

Jakne

Vez za jakne izrađujemo prema Vašem donesenom predlošku, kao slika u jednom od standardnih formata (JPEG, GIF, BMP, TIFF...) logo u krivuljama ili nacrtan na papiru.Vez prilagođavamo materijalu na kojem vezemo.

Vezemo sa koncima vrhunskog proizvođača koji zadovoljavaju sve eko-certifikate kvalitete. Otporni su na iskuhavanja,strojna pranja i stone Wash što garantira trajnost veza i postojanost boja. Vezemo na tekstilnu gotovu i iskrojenu robu.

jakne jakne jakne jakne jakne jakne

Radna odijela

majce

Na radna odjela za Vaše djelatnike vezemo- štikamo prema donesenim motivima. Vezenje- štikanje na radna odjela radimo na svim dijelovima odjela. Vezemo sa koncima vrhunskog proizvođača koji zadovoljavaju sve eko-certifikate kvalitete.

Otporni su na iskuhavanja,strojna pranja i stone Wash što garantira trajnost veza-štika i postojanost boja. U ponudi imamo vrlo kvalitetna radna odjela različitih boja i veličina. Sva radna odjela su proizvod poznatih proizvođača na kojima će Vaš vez-štik izgledati lijepo i kvalitetno nakon mnogobrojnih pranja i peglanja.