Digitalni tisak na foliju

Naljepnice

naljepnice naljepnice naljepnice

Izrađujemo naljepnice svih dimenzija i oblika. Digitalno ih tiskamo u full coloru ili izrezujemo iz folije u boji i obliku koji Vi želite i trebate. Mogu biti zlatne, srebrne, reflektirajuće, florescentne, u koloru, prozirne, magnetne, 3D, ravne, kvadratne, okrugle i drugih oblika.

Ukoliko su izložene većim habanjima takve dodatno zaštićujemo (laminiramo) tekućom i krutom zaštitom. Mogu trajati od 1-10 godina.

U ponudi imamo i 3D - smolirane naljepnice.

Plakati

plakati

Za izradu jumbo plakata koristimo Blueback papir koji ima poleđinu plave boje. Plava boja mu služi za dobru pokrivenost i neprozirnost.

Kad plakat treba biti istaknut duži vremenski period, poruka na njemu treba biti duže istaknuta, a plakat zahtijeva duži kontakt s onima kojima je namijenjen, plakat izrađujemo iz trajne folije.

Citylight plakate printamo na citylight papiru ili na backlit filmu. Jedan i drugi materijal osvjetljen s zadnje strane daje poseban intenzitet osvjetljenja na cijelu plakatnu površinu pa je tako vidljivost motiva podjednaka na svim dijelovima plakata.

Natpisi

natpisi

Natpise izrađujemo cut ili print metodom iz visokokvalitetnih folija vrhunskog proizvođača. Mogu biti u različitim bojama te zlatni, srebrni, reflektirajući, florescentni, magnetni ili u koloru.Apliciramo ih na različite materijale. Automobile, izloge, plovila, avione, kamione, autobuse, zgrade, natpisne table, cerade,svjetleće reklame, putokaze s konstrukcijom i bez konstrukcije.

Prozorske grafike

prozorske grafike

Prozorske grafike izrađujemo iz specijalne rupičaste folije, koja ima crnu zadnju stranu i bijelu prvu stranu na koju printamo željeni motiv. Crnu zadnju stranu lijepimo na staklo izloga ili vozila. Njezine rupice omogućuju prolaz svjetla u unutrašnjost izloga ili vozila.

Gledanjem iz unutrašnjosti prostora prema van vidimo vanjski svijet,a gledanjem izvana u prostor vidi se aplicirani motiv. Reklamna poruka vidljiva je samo s vanjske strane, prigušuje jedan dio svjetlosti, a po ljeti smanjuje bliještanje i ulazak topline u prostor.

Podne grafike

podne_grafike

Podne grafike proizvodimo iz samoljepljive folije na koju otisnemo reklamnu poruku, te preko nje lijepimo specijalnu protukliznu zaštitu( laminat) koji štiti otisnuti motiv od habanja i povećava otpornost na mehanička oštećenja. Lijepimo ih na različite vrste nepropusnih podnih materijala.

Reklame

reklame

Za oslikavanje reklama koristimo kvalitetne folije i cerade vrhunskog proizvođača.