Digitalni tisak na ceradu

Frontlight

frontlight

Cerada Frontlight je naziv za čvrstu , dugotrajnu obostrano plastificiranu tkaninu, otpornu na vanjske vremenske uvjete. To je cerada koja je namijenjena za osvjetljenje motiva po noći s prve strane.

Digitalnim tiskom i dodatnom završnom obradom (varenjem, bušenjem rupa, stavljanjem prstenova, guma i alkica). Izrađujemo : transparente, jumbo plakate, bigboarde, scenografije, wallscape, plakate za display stalke.

Backlit

backlit

Cerada Backlit je naziv za čvrstu , dugotrajnu obostrano plastificiranu tkaninu, otpornu na vanjske vremenske uvjete. To je cerada koja je namijenjena za osvjetljenje motiva noću sa zadnje strane.

Digitalnim tiskom i dodatnom završnom obradom (varenjem, bušenjem rupa, stavljanjem prstenova, guma i alkica). Izrađujemo : transparente, jumbo plakate, bigboarde, scenografije, wallscape, plakate za display stalke, svjetleće i citylight reklame.

Blockout

Cerada Blockout je naziv za čvrstu, dugotrajnu obostrano plastificiranu tkaninu, otpornu na vanjske vremenske uvjete, ceradu koja je namijenjena za tisak s prve i zadnje strane (obostrano).