Svjetleće reklame

Lightbox

lightbox[a]

Izrađujemo jednostrane fasadne i dvostrane bočne svjetleće kutije i to od okvira izrađenih od PVC-a, aluminija, rostfreia. Profile dodatno po potrebi ojačavamo željeznom podkonstrukcijom. Prednju stranu izrađujemo od plexija različitih debljina i boja ili ceradom sa pozadinskim osvjetljenjem, dok zadnju stranu zatvaramo limom ili pjenastom plastikom.

lightbox[a]

Fluo ili Led rasvjetu dizajniramo po potrebi i traženju.Oslikavanje prve strane izvodimo u koloru (slike) ili izrezivanjem folije (natpisima). Osim standardnih reklama izrađujemo i kockaste, u obliku piramide, ovalne...Naša ekipa izrađene reklame montira na Vaš objekt i po potrebi ugrađuje automat za samostalno uključivanje i isključivanje.

Samostojeća slova

samostojeća slova samostojeća slova

Samostojeća slova izrađujemo kao zatvorene svijetleće kutije.Bokove slova izrađujemo od aluminijskog lima, rastfrei lima ili pleksiglasa, a lice izrađujemo od pleksiglasa u boji koju želite. Slova osvjetljavamo led modulima koje prilagođavamo potrebama kupaca. Led rasvjetu dizajniramo po potrebi i traženju.

Naša ekipa izrađene reklame montira na Vaš objekt i po potrebi ugrađuje automat za samostalno uključivanje i isključivanje cijelog natpisa ili slovo po slovo.

lightbox[a] lightbox[a] lightbox[a]

Reklamni totemi

Izrađujemo jednostrane i dvostrane samostojeće svjetleće reklamne toteme i to od okvira izrađenih od PVC-a, aluminija, rostfreia, pravokutnog ili ovalnog oblika. Profile dodatno po potrebi ojačavamo željeznom podkonstrukcijom. Izrađujemo toteme sa i bez rasvjete.

totemi totemi totemi

Fluorescentnu ili Led rasvjetu dizajniramo po potrebi i traženju. Oslikavanje totema izvodimo u koloru (slike) ili izrezivanjem folije (natpisima).Naša ekipa izrađene samostojeće reklamne toteme montira na Vaš objekt i po potrebi ugrađuje automat za samostalno uključivanje i isključivanje.