Zašto S-Efekt?

Prednost tvrtke S-EFEKT d.o.o. je što osluškujemo potrebe klijenata i pružamo im cjelovitu uslugu, pratimo ih u njihovim aktivnostima, potrebama i zahtjevima, te se profesionalno i odgovorno odnosimo prema svakom povjerenom poslu.

Nama je osnovna djelatnost tržišno komuniciranje, a predanim radom te profesionalnim i odgovornim pristupom svakom povjerenom poslu zadobili smo povjerenje značajnog broja klijenata, ponajviše s područja Krapinsko-zagorske županije, gdje nam je i sjedište, ali i ostalih dijelova zemlje.

Specijalizirani smo se za pružanje cjelovitih usluga našim klijentima, koje stalno pratimo u njihovim aktivnostima, potrebama i zahtjevima. Izrađujemo spotove za televiziju i radio te organiziramo njihovo emitiranje. No, izrađujemo i oglase za novine, kao i logotipe, letke, kataloge, etikete i ostale promidžbene materijale za potrebe naših klijenata.

Tvrtka S-EFEKT pročula se među klijentima i po tome što im, uz ostalo, pruža i neke od najsuvremenijih načina reklamiranja njihovih proizvoda i usluga. Za tu svrhu uvozimo efektne troplakatne panoe, u novije doba sve traženije na našem tržištu, koje montiramo na pomno odabranim lokacijama u prometnim dijelovima gradova, gdje su najuočljiviji, kako bi poruke koje emitiraju doprle do najvećeg broja prolaznika. Na tim se panoima naizmjenično prikazuju tri slikovita reklamna plakata koji postižu odličan učinak kod onih kojima su namijenjeni.

Osim što snažno naglašavaju naziv i zaštitni znak tvrtke uz odgovarajuće fotografije po izboru svakog klijenta, na tim se plakatima može istaknuti i radno vrijeme, kao i ostale važne poruke iz djelatnosti tvrtke. Sve vaše želje, ideje i zamisli u stanju smo vješto pretvoriti u efektne oglase koji naprosto bodu u oči i ne mogu ostati neprimijećeni. Prema željama i potrebama klijenata, takve oglase možemo prikazivati na panoima i danju i noću, 24 sata dnevno i svih 365 dana u godini, da budu uvijek vidljivi.

Iz naše bogate ponude izdvajamo kompjutersko izrezivanje folije i digitalni print na (foliju, ceradu, podne grafike, mash mrežu). Osim toga, oslikavamo vozila i izloge te izrađujemo reklame, standardne i svijetleće, zatim ploče, natpise, zastave. Nadalje, montiramo zaštitne folije za stakla (zatamnjenja) svih vrsta automobila, stambenih i poslovnih prostora koje štite od jakih sunčevih zraka, visokih temperatura, UV-zraka, pogleda znatiželjnih prolaznika, ali i ozljeda i provala u prostorije. Možemo, uz ostalo, printati sliku ili logotip na metal, plastiku, staklo i slične materijale kako bi se još više isticali i bili uočljiviji na tržištu vizualnih reklamnih poruka.