Jarboli i zastave

Jarboli

jarboli

Da bi vaša zastava bila uvijek vidljiva i trajala dugo montiramo je na jarbole koje imamo u ponudi. Izuzetno su lagani i fleksibilni. Otporni su na sve atmosferske utjecaje, ne hrđaju i mogu izdržati velike nalete vjetra.

Postolje na kojem su postavljeni omogućuje jednostavno spuštanje. Visine jarbola su 6, 8 i 10 m. Na vrhu jarbola je kapa sa rotirajućim mehanizmom koji sprječava da se zastava pri naletima vjetra omota oko jarbola te je zahvaljujući njoj uvijek vidljiva. G-nosač na koji se postavlja zastava svojim sistemom neprekidno drži zastavu u zategnutom položaju.

Zastave

jarboli zastave

Promotivne i druge zastave te transparente izrađujemo isključivo digitalnim tiskom. Materijal za izradu zastava je specijalni poliester (FLAG) koji je dovoljno prozračan i otporan na vanjske utjecaje kao što su vjetar, sunce i kiša.

Za isticanje zastava preporučamo jarbole iz naše ponude obzirom da su izrađeni tako da se zastava nesmetano prilagođava vjetru . Sve zastave postojane su na UV zrake, i vremenske uvjete (kiša, snijeg).

jarboli jarboli jarboli

Stolne zastavice

Stolne zastavice izrađujemo trokutaste ili kvadratne. Materijal za izradu zastavica je saten svila, a za ukrašavanje koristimo pletena traku. Za stolne zastavice u ponudi imamo kromirane stalke. Veličinama su prilagođeni prema dimenzijama samih zastavica.

Stolne zastavice Stolne zastavice Stolne zastavice