Display sustavi

X-Screen

display sustavi

X-Screen sustav koristimo kada je potrebna veća fleksibilnost sa veličinom ispisa. Može biti korišten za postere širine između 80 - 120 cm, i visine između 180 - 220 cm. Printom motiva na display film postižu se odlični rezultati, ali bilo koja druga folija, cerada ili laminirani papir se može upotrijebiti.

Sustav je posebno zanimljiv za upotrebu sa tkaninom, zbog posebnog efekta koji stvara pad tkanine.

Roll-up

display sustavi

Promjene lokacija znače i čestu potrebu montaže i demontaže displaya, ali i ispisa. Čak i ako je ispis zaštitno plastificiran , to ga može lako oštetiti. Roll-Up box to onemogućuje.

Ispis je namotan na valjak koji je pričvršćen oprugom. Opruga je napeta kada se poster odmota iz zaštitne aluminijske kutije, a kada se učvršćenje otpusti ispis se automatski i sigurno namota u kućište.

display sustavi display sustavi

Trostruki screen

Impresionirajte vaše kupce sa trostrukim display sustavom i njegovim 3D izgledom.

Centralni stup sa tri kraka na vrhu i tri kraka na dnu može se upotrijebiti za identične ili različite ispise na tri strane istog formata.

Sustav je efektan i vidljiv bez obzira sa koje mu strane pristupate. Zbog toga predstavlja najbolji izbor za prezentacije na spojnim mjestima, odjelima trgovačkih kuća, dvoranama sajmova i velesajmova.

Motoroll Box

MOTOROLL BOX je sustav za prezentaciju visoke kvalitete koji omogućava rotiranje i kontinuiranu promjenu dvije različite reklame.

Idealan rezultat dobiva se uz korištenje polyprop matta, laganijih bannera 340g ili polybannera koji se međusobno povežu i čine zatvoreni krug, te svojim okretanjem (pokretanjem) čine dvije reklamne površine.

Pop-up

display sustavi

POP-UP je novi 3x4 magnetski sistem za prezentacije koje se sastoji od zaobljenih cijevi dimenzije 2620 x 3500 mm. Veoma jednostavan za postavljanje, stabilan i čvrst.

Komplet sa kovčegom koji može poslužiti kao pult

T-Screen

Ovaj vrlo jednostavni display sustav lako je montirati i postaviti.

T-screen je posebno prihvatljiv kao dinamični izložbeni element za brze promocije ili specijalne informacijske zadatke. Posteri su širine cca. 85 cm, a dužina može varirati od 180 cm do 210 cm.